Norme si Regulament (2021)

Norme si Regulament

PLAN DE ACTIUNE pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica in timpul desfasurarii evenimentului

1: Parada se va desfasura in acest mod : cate doua motociclete pe aceasi banda, in paralel avand o distanta de minim 2 m fata de antemergator.
2: Antemergatorul respectiv Politia si sau Politia Locala vor conduce coloana conform Anexei cu Harta atasata in plan.
3: Dupa acestia imediat Va urma un grup Desemnat cu Steagulete Aferente si persoane din Stafful Evenimentului.
4: Dorim Filmarea Evenimentului cu una sau doua motociclete care vor iesii din coloana impreuna cu Cameramanul pentru a obtine cadre video si statice.
5: Viteza minima recomandata este de 30 km/h dar nu mai mult de 50 km/h.

RESPONSABILITATI ORGANIZATORI SI STAFF
Urmarim buna desfasurare a evenimentului asigurand o comunicare permanenta cu participantii.
Orice problema care nu poate fii rezolvata va fi anuntata catre ogranele competente.
In cazul producerii unui accident al participatului, acesta este direct razpunzator de cele produse.
Ne asiguram ca nu se intra in parada sau plecarea pe motocicleta in stare de ebrietate sau
sub influenta altor subsante.

Modul de actiune in diferite situatii:
In situati descoperirii unor bannere cu inscriptii rasiste, antisemite, xenofobe s.a.m.d organizatorul anunta imediat organele competente in vederea luarii masurilor de securitate.
In cazul persoanelor care provoaca scandal anuntam organele competente.
In cazul refuzului participantilor dar si spectatorilor care nu se confroma cerintelor organizatorului, i se aduce la cunostiinta ca se vor anunta organele competente.

Programul evenimentului.
Acesta se va desfasura in mod civilizat pe platoul pus la dispozitie de Primaria Municipiului Rm. Valcea unde va rula muzica la un nivel acceptabil.
Este compus din: zona de camping / zona de mancare / bautura / zona de tatuaje si cadouri si scena. Pe scena se vor desfasura concursuri, anunta premii, informare si bineinteles muzica.
Pentru o mai buna desfasurare avem sustinerea Politiei Rutiere si a Politie Locale, un echipaj de ambulanta dar si sustinerea Jandarmeriei, de asemenea o sa fie prezent si un echipaj de pompieri tinand cont ca este padurea destul de aproape(we <3 nature)
Evenimentul va incepe de Vineri 25 Iunie ora 10:00 si se va termina pe data de Duminica 27 iunie 22:00.
Ca si organizatori vom fii cu doua zile inainte la locatie pentru organizare aranjare si montarea
echipamentelor. Daca doriti sa faceti voluntariat suntem deschisi la colaborari. Contactati-ne prin formularul de contact sau pe pagina noastra de Facebook.
Va multumim.

PLAN DE SECURITATE 

INTRODUCERE :
În perioada 25-26-27 iunie 2021, Festivalul Ride The Vibe se va desfasura in locatia dispusa de catre Primaria Ramnicu Valcea fiind cu intrare libera si dedicat pasionatilor de motociclete dar si persoanelor care doresc sa vina la festival. Concursul se organizează CU sau FĂRĂ ACCESUL SPECTATORILOR (conform normelor în vigoaredin perioada respectivă) şi se desfăşoară în conformitate cu: Regulamentul Festivalului.

MĂSURI OBLIGATORII DE PREVENȚIE EPIDEMIOLOGICĂ ȘI DISTANȚARE SOCIALĂ

NOTĂ: Toate măsurile specifice prezentate în acest material vor fi completate cu ultimele seturi de instrucțiuni emise de autorități, la data desfășurării evenimentului si vor fi afisate in punctele de acces si pe pagina web. Participantii si membrii echipei de organizare și reprezentanții media sunt obligați să respecte toate măsurile impuse de autorități și de organizator, cuprinse în Ordinul Comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, referitor la desfășurarea și organizarea festivalelor.
Măsurile cu privire la igiena personală și la distanțarea sociala rămân permanente șiobligatorii pe timpul desfășurării competiției, începând cu sosirea în locația de concurs.

Nerespectarea măsurilor de mai sus sunt sancționate prin:

• Prima abatere – avertisment
• Amendă în valoare de 100 Ron plătită către organizator
Responsabil pentru aplicarea și respectarea celor menționate mai sus : Serban Florian si staff-ul, email : ridethevibe.ro@gmail.com

DISPOZIŢII GENERALE

Toţi participanţii la eveniment, aproximativ 1000 de persoane vor respecta regulamentul iar stafful va avea ecuson si/sau tricou inscripţionat.

Informarea
Informarea participantiilor se face intermediul unei staţii de amplificare sau la scena.

 

Organizatori:
Serban Florian
Gabriel Dobrisan

Avizat:

Primaria Municipiului Rm. Valcea

Directia Sanitara Publica Rm. Valcea

Inspectoratul De Jandarmerie Rm. Valcea

Directia Silvica Rm. Valcea